Trainingen

Onze workshops & trainingen zijn praktijkgericht en van de hoogste kwaliteit. De trainingen worden ontwikkeld door leerkrachten die experts zijn in hun vakgebied. Onze trainers zijn opgeleid en hebben ervaring in zowel het onderwijs als in het coachingsvak.

In iedere training wordt de relatie tussen theorie en praktijk aangeboden, hierdoor krijgen de deelnemers handvatten om de leerinhoud direct in hun dagelijkse praktijk toe te passen.

KRACHTig voor de klas met NLP

Wil jij als onderwijsprofessional jouw doelgroep op een KRACHTige manier inspireren en enthousiasmeren, dan is de training “KRACHTig voor de klas met NLP” iets voor jou!

Proeven aan Beeldcoaching

Onderwijsprofessionals hebben net als alle mensen veelal vaste patronen in hun (leerkrachten)gedrag voor de klas.
Door middel van Beeldcoaching kunnen de leerkrachten onbevooroordeeld naar zichzelf kijken en reflecteren op deze patronen.

Lichaamstaal & kleding voor de klas

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van een aantal praktische oefeningen en voorbeelden je bewuster te maken van je zelfpresentatie.

Loopbaan Inspiratie Workshop

Tijdens de Loopbaan Inspiratie Workshop krijg je door bewustwordingsoefeningen inzicht in jouw loopbaanperspectief.
Door samen even stil te staan, te reflecteren en buiten de kaders te denken levert het nieuwe inzichten op.  Je kunt nu deelnemen vanuit je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt is ZOOM.

Meer informatie? Stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.