Even voorstellen

Kwaliteit van onderwijs draag ik hoog in het vaandel.
Waar kun je dan beter beginnen dan op de werkvloer?

Uit eigen ervaring weet ik hoe hectisch het werk van een leraar kan zijn. Soms is het goed om even stil te staan en te reflecteren. Daar is in de waan van de dag veelal geen tijd voor.

Door te kijken naar beelden van jezelf reflecteer je gelijk. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, vandaar dat ik veel werk met het middel Beeldcoaching®.
Beeldcoaching® werkt activerend en zet mensen in beweging!

Aan het analyseren van (leer)situaties en de daarop volgende coachingsgesprekken met mijn coachees beleef ik veel plezier. Tijdens deze gesprekken gebeurt er iets met de coachee. De energie die het de coachee geeft, geeft mij weer energie!

Daarnaast coach ik mensen die op zoek zijn naar een baan die bij hun past. Deze loopbaantrajecten geven me veel voldoening; om deze mensen te zien opbloeien en ze te laten ontdekken waar hun talenten liggen, ze handvatten te geven waarmee ze zelf verder kunnen.

Woorden die bij mij passen zijn: ondernemend, betrokken, creatief, bevlogen, analytisch, overzicht en no-nonsense.

Ik ben 46 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters in Itens. Reeds 18 jaar ben ik werkzaam als leerkracht geweest en heb in die tijd ruime ervaring opgedaan in diverse groepen. Naast mijn baan als professioneel Beeldcoach & Loopbaanbegeleider, werk ik voor de NHL Stenden Hogeschool/Ambion als Schoolopleider en als assessor voor het ZiB-traject*.

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan ontwikkelen in het coachingsvak.
In 2016 heb ik de Opleiding Beeldcoaching® succesvol afgerond, daarna ben ik me ook gaan richten op het vak van Loopbaanprofessional. Op mijn LinkedIn-pagina kun je vinden welke opleidingen en registraties ik tot nog toe heb gedaan.

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen coachen, zowel op loopbaangebied als op professionaliseringsgebied.
Hun ervaringen kun je hier lezen.

In LeerKRACHTcoach komen al mijn sterke kwaliteiten & competenties samen. Ik hoop hiermee veel mensen te kunnen inspireren en in hun KRACHT te zetten!

Roelie Zijlstra

Roelie Zijlstra

LeerKRACHTcoach

Missie:
Ieder kind verdient een sprankelende, inspirerende, enthousiaste, energieke en competente leraar!

*ZiB-traject:
Zij-instroom in beroep. Werkzaam voor het assessmentcentrum.

LBbb-LBBOLeerKRACHTcoach is aangesloten bij het LBbb. Dit is de Beroepsvereniging voor School Video Interactie Begeleiders (SVIB). De LBbb vertegenwoordigt beeldbegeleiders.

LBbb is een onderdeel van LBBO, de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge kindspecialisten en beeldbegeleiders.