‘Delen van expertise & goodpractices voor schoolteams’

In de collectiviteit van het team zijn alle competenties van kwalitatief goed onderwijs en vakbekwaam leerkrachtengedrag in de basis meestal bewust of onbewust aanwezig.

Voorafgaand aan dit traject brengt LeerKRACHTcoach de kwaliteiten van iedere leerkracht individueel in beeld en maakt leerkrachten bewust van zijn/haar kwaliteiten, talenten en competenties d.m.v. Beeldcoaching®.

Doel van deze training is bewustwording van elkaars kwaliteiten/talenten en competenties op professioneel vlak.

Tijdens dit teamtraject maakt LeerKRACHTcoach deze zichtbaar zodat de teamleden met en van elkaar kunnen leren.

Iedere leerkracht/docent presenteert zijn eigen goodpractice aan de hand van de eerder opgenomen en besproken videobeelden uit de klas.

Wat voor de ene leerkracht de gewoonste zaak van de wereld is, kan voor een andere leerkracht een enorme eyeopener zijn.

In het onderwijs zijn we vaak geneigd te kijken naar wat er nog beter kan en daarop in te zetten. Tijdens deze training kijken we naar de Goodpractices die er binnen de school al aanwezig zijn. Dat zijn er meer dan je denkt! We gaan kijken naar wat er al is: STOP MET GRAVEN, DE SCHAT IS ER AL!

 

Ik wil graag meer weten over deze teamtraining

Akkoord

15 + 15 =

Over LeerKRACHTcoach

LeerKRACHTcoach is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het coachen van onderwijsprofessionals.

Enerzijds coacht LeerKRACHTcoach leerkrachten/docenten met een bepaalde ontwikkelingsvraag binnen hun klassensituatie d.m.v. Beeldcoaching. Anderzijds coacht LeerKRACHTcoach (onderwijs)professionals die een nieuwe stap in hun loopbaan willen maken. LeerKRACHTcoach biedt hierin 3 programma’s:

*Het LeerKRACHTcoach-Excelleren-voor-de-klas programma

*Het LeerKRACHTcoach Stay-or-Go programma

*Het LeerKRACHTcoach in-5-stappen-naar-je-droombaan programma