Aanbod

LeerKRACHTcoach komt graag vrijblijvend bij u langs om de onderstaande trajecten aan u toe te lichten en te onderzoeken hoe deze het beste zijn in te passen op uw school/instelling.

Loopbaanspreekuur

Er zijn weinig dingen waar je meer tijd in steekt dan in je werk: tussen het begin en het einde van je loopbaan werk je zo’n 70.000 uur! Dan wil je dat je werk uitdagend is, je er voldoening uithaalt en dat je er met plezier naar toe gaat.

Onafhankelijk & deskundig advies

Loop je rond met een vraag die nu in je loopbaan speelt en zou je hier graag eens over in gesprek willen met een onafhankelijke en deskundige gesprekspartner? Soms is er maar één gesprek nodig dat al zoveel in gang zet om daarna zelf weer verder te kunnen.

Beeldcoaching

Door middel van Beeldcoaching leert de coachee reflecteren, krijgt hij/zij inzicht in eigen handelen en gaat actief werken aan zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Beelcoachings trajecten:

Loopbaanbegeleiding

Ontdekken van eigen kwaliteiten en talenten en je richten op de dingen waar jij goed in bent.
Dit zorgt ervoor dat je beter presteert en meer voldoening haalt je uit je baan. Of maakt dat je gericht op zoek kunt gaan naar een nieuwe baan.

LeerKRACHTcoach wil graag samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten en talenten.

Loopbaan trajecten:

Workshops

 

  • Lichaamstaal & kleding voor de klas
    Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van een aantal korte praktische oefeningen en voorbeelden je wat 
    bewuster te maken van je zelfpresentatie.
  • Loopbaan inspiratie workshop
    Ben jij werkzaam in het onderwijs? Ben je ambitieus & gedreven? En wil jij een volgende stap in je loopbaan?
    Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maar je hebt geen idee hoe? Meld je dan nu aan voor deze laagdrempelige en gezellige inspiratie-workshop!